marcelvanbruggen.nl
 

AFRICHTING • KEURINGSKLAAR MAKEN & BEGELEIDEN VAN UW PAARD
OP DE KEURING • ZADELMAK MAKEN & UITBRENGEN IN DE SPORT •
BETUIGEN & UITBRENGEN IN DE SPORT • TEVENS HANDELS- EN PENSIONSTAL

 
 

Delviro

Dekgeld:

€ 425,00 excl. (excl. btw en verzendkosten)

Geboortedatum:

Tuesday, February 26, 2008

Stokmaat:

1.62

Afstamming:

Vulcano x Waterman

Kleur:

Zwart

 

Beschrijving:

De fraai gemodelleerde in 2011 aangewezen zwarte tuigpaardhengst Delviro HBC werd ook in 2012 ter dekking gesteld bij de HBC Stal te Boijl. Delviro HBC heeft niet deelgenomen aan het examen van het verrichtingsonderzoek van het KWPN. 

Op 2e Paasdag 2012 werd in Houten bij de Zilfia's Hoeve de hengstenshow en Nieuwelingendag gehouden. Hier kwam de chique zwarte tuigpaardhengst Delviro HBC (Vulcano) bijzonder goed voor de dag. Hij wist met zijn prachtige optreden de Gouden Zweep te winnen. "Delviro was het meest tuigtypisch in het front. Hij heeft een mooi voorbeengebruik en liet een blije verrichting zien", blikt jurylid Chantal van Dijk terug. "Hij bleef bergop lopen door het dragende achterbeengebruik", vult Thomas van der Weiden aan.

Delviro HBC (Vulcano) heeft in 2011 de finale van het FSP-kampioenschap gewonnen op de KWPN Paardendagen. De hengst die is gefokt door H. Meyering uit Oosterhesselen en in eigendom is van de HBC Stal, werd voorgesteld door Harry van Middelaar. De mooi bergopwaarts gebouwde Vulcano zoon ging met heel veel front en een geweldig voorbeen door de baan.

Op de voorselectie van het FSP-kampioenschap te Norg behaalde Delviro reeds de volgende indrukwekkende punten voor de showwagen: gebruik voorbeen 95, gebruik achterbeen 90, looplust 92, houding en uitstraling 92 en algemene indruk 188. Aan de hand behaalde Delviro HBC voor type 84, correctheid 80, houding en beweging 84. Delviro is wederom in 2019 ter beschikking voor dekkingen.
Geen foto's aanwezig. Wij willen gerust foto's voor u maken. Vraag foto's aan via ons contactformulier.